Home

Het Project Interuniversitaire Olympiade Natuurkunde, kortweg PION, is een jaarlijkse natuurkunde olympiade voor alle natuurkunde studenten van Nederland. Dit jaar wordt PION georganiseerd door S.V. Arago, de studievereniging van Technische Natuurkunde in Enschede en zal plaatsvinden op vrijdag 8 maart 2019. Deze editie is extra speciaal, want het is de 25ste keer dat PION georganiseerd wordt. De hoofdprijs van PION is een ticket naar Physics League Across Numerous Countries for Kick-ass Students, kortweg PLANCKS. Dit is de internationale natuurkunde olympiade die dit keer georganiseerd wordt in Denemarken in de week van 16 mei. Zie ook hun website.

Naast de wedstrijd zal er een spreker zijn en uiteraard gedineerd en geborreld worden. Mochten jullie al helemaal enthousiast zijn geworden, geef je dan hier op! Mocht je geen team van vier personen hebben, maar wil je je toch opgegeven? Dat kan door een mailtje te sturen naar pion@arago.utwente.nl, wij zullen er dan voor zorgen dat je in een team wordt ingedeeld. De inschrijvingen sluiten op 15 februari, dus schrijf je voor die dag in!

Mocht u uw bedrijf zichtbaar willen maken aan de beste natuurkunde studenten van Nederland tijdens dit evenement, neem dan contact op met Lars Bossink: lars.bossink@arago.utwente.nl.